Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kaldırım Ortaokulu’nda düzenlenen kutlamalara katıldı. Tüm gün boyunca öğrencilerle bir araya gelen Başkan Altıok, bayram coşkusunu çocuklarla birlikte yaşadı.

Adana 01 FK, TFF 2. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlıyor
Adana 01 FK, TFF 2. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlıyor
İçeriği Görüntüle

Etkinlikler kapsamında öğrencilerle birlikte yaş pasta kesen Başkan Altıok, aynı zamanda halay çekip oyunlar oynayarak çocukların neşesine ortak oldu. Gün boyunca süren kutlamalarda çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtan Altıok, onların mutluluğuna katkı sağladı.

Kutlamaların ardından bir açıklama yapan Altıok, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kaldırım Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Öğrencilerimizle birlikte eğlendik, keyifli vakit geçirdik ve hediyelerini verdik. Atatürk’ün izinde, nice 19 Mayıslara!" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Melisa Karmış