Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Amatör Küme takımlarından Baklalıspor, iç transferde önemli adımlar attı. Kulüp, geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden Oktay Aktaş ve Resul Güneş ile yeniden anlaştı.
“Güçlü Bir Kadro Kuracağız”
Baklalıspor Başkanı Murat Mert, yapılan anlaşmaların takımın geleceği için önemli olduğunu belirterek, “Transferlerimiz devam edecek. Güçlü bir kadro kurmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Oktay ve Resul’a bu camiada bizimle devam ettikleri için teşekkür ederim” dedi.
“Şampiyonluk İçin Fedakârlıktan Kaçınmayacağız”
Kulüp yöneticilerinden Barış Özdemir de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Özdemir, “Bu hedef doğrultusunda imkanlar dahilinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız” ifadelerini kullandı.
Oyunculardan Şampiyonluk Sözü
Mavi-beyazlı ekipte yeniden anlaşan Oktay Aktaş ve Resul Güneş de imzaların ardından açıklama yaptı. İki futbolcu da Baklalıspor’da kalmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, “Sezon sonunda şampiyonluk için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.