AYYÜCE TÜRKEŞ, “ADANA TÜRKİYE’YE BİZİMLE BERABER TARİH YAZDIRACAĞIZ”

Toros (Özel Haber)- Meryem Ünal / Melisa Karmış Adana’nın Yumurtalık İlçesinde İYİ Parti seçim ofisi açıldı. Açılışa İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık, Adana...

AYYÜCE TÜRKEŞ, “ADANA TÜRKİYE’YE BİZİMLE BERABER TARİH YAZDIRACAĞIZ”
Yayınlama: 11.02.2024
A+
A-

Toros (Özel Haber)- Meryem Ünal / Melisa Karmış Adana’nın Yumurtalık İlçesinde İYİ Parti seçim ofisi açıldı. Açılışa İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Şahin Olgun, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

OLGUN, “HİZMET GETİRMEYİ KENDİMİZE KUTSAL GÖREV OLARAK KABUL ETTİK”

İYİ Parti Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Şahin Olgun, “Yumurtalıklı hemşehrilerim İYİ Parti Yumurtalık Belediye Başkan adaylığı seçim ofisimizin açılışına hoş geldiniz, şeref verdiniz. Rabbimin bizlere sunduğu bütün nimetler bu topraklarda mevcuttur. Turizm cenneti, güzel memleketimiz, bir tarafta denizimiz, bir tarafta dağımız ve ormanımız. Bereketli bir ovamız, denizimiz, dünyanın en lezzetli balığı balıklarını barındıran ayrıca binlerce yıldır birçok medeniyetlerin yaşadığı zengin bir tarihimiz olan en güzel yaşayan güzel ilçemizin güzel insanları. Bu değerli, güzel saydık saydık ama bu güzel gölgeleyen büyük bir sorunumuz var. Arkadaşlar sizlerin de malumu olan bu sorun hizmet mahrumiyetidir. Bizleri yıllardır hizmetten yoksun bıraktılar, eksik bıraktılar. Güzel ülkenin güzel insanlarının bunu bunu hak etmiyor. Değerli hemşehrilerim işte bu saydığım sebeplerdendir ki güzel ülkemizin, güzel insanlarına hak ettiği layık olduğu hizmetleri verebilmek için burada olduğumuzu tüm ülkemize ilan ediyoruz. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır. Biz yumurtalığa layık olan hizmet getirmeyi kendimize kutsal görev olarak kabul ettik. Ve bu şartla yola çıktık. Bunu başaracağımızı sözünü vermek için bugün buradayız” dedi.

KOCACIK, “SEÇİM OFİSİMİZ BİZİM ZAFER AÇILIŞIMIZ OLSUN”

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Cennet vatanımın güzel insanları bu pazar gününü bizlere seçim ofisimizin açılması için katkı sağladınız. Hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Yumurtalık  halkına sorduk dedik ki aday sizin içinizden, sizin evladınız, sizin yetiştirdiğiniz bir kardeşiniz nasıl birisidir  göstereceğimiz aday? Dediler ki bize atları denizlerde gezdirir. Gemileri karalarda yüzdürür. Bizans’ın bağrına Muhammed yazdırır. Biz Fatih Sultan Han’ın var senin dediler. Ve de o Şahin Olgun başkanımı bize bu şekilde anlattılar. Biz şimdi sizlere şahit Olgun Başkanımı emanet ediyoruz ve Şahin Başkan’ımı Allah kısmet ederse 31 Mart gecesi sizlerin desteğiyle belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Seçim maratonu her geçen gün daha da hızlandı arkadaşlar. İyi Parti’nin bu ülke Her bir karışımı kalkındırmak için projeleri sadece seçim zamanı değil, seçim öncesinde de hep hazır olmuştur. Partimiz hizmetlerine götürmek ve refaha kavuşturmak için yumurtalıktır. Ve bunun için de Şahin başkanım bu yola baş koymuştur. Bizim amacımız seçimi kazanmak, hizmet etmek ve başkanın da anlattığı projelerle bana söz verdi. Dedi ki ben yumurtalıkta doğmuş, büyümüş buranın evladıyım. Ben buraya eksiklerini bilen bir insanım. Ve buraya nasıl bir hizmet getireceğini bilirim. Hizmet yapmak hırsızın, arsızın, uğursuzun karşısında duracağım ve buraya hizmet edeceğim dedi. Seçim ofisimiz bizim zafer açılışımız olsun. Başkanlarının şansı, yolu açık olsun. Belediyeler bizim olsun diyoruz.”

TÜRKEŞ, “GERÇEKTEN BURAYA GELDİĞİNDE İNSAN HEM AŞIK OLUYOR HEM DE ÇOK ÜZÜLÜYOR”

Ayyüce Türkeş, “Sevgili Yumurtalık’lı kardeşlerim, yumurtalığın güzel insanları. Bu güzel günde, bu güneşin altında buraya gelin bana ve aday arkadaşınız Şahin Bey’e destek olduğunuz için bize kucak açtığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık hoş geldiniz, şeref verdiniz. Ben size bir kere daha teşekkür etmek istiyorum beni Adana milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yolladığınız için de çok teşekkür ediyorum. Hepimizin kalbindeki o bitmek bilmez bilmeyen Türk milliyetçiliği, ülkücülük ışığını buradan bütün Türkiye’ye yaymıştır. Bunun için de siz Adanalı hemşehrilerime Yumurtalıklı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Öyle bir yer ki gerçekten buraya geldiğinde insan hem aşık oluyor hem de çok üzülüyor. Çünkü bu kadar imkana sahip olan bir coğrafyanın yani bir bölgenin, bir ülkenin bu kadar yatırımsız ve imkansız olması, vicdanları yaralıyor. Buradaki gençlerin işsiz olması, burada bir denizcilik okulunu olmaması ya da başka ara meslekleri olacağı bir meslek yüksekokulunun olmaması gerçekten şaşırtıcı. Buradaki balıkçılık inanın biliyor musunuz? Ben Türkiye’yi geziyorum. Adana’da deniz olduğunu bilen yok. Yani gerçekten yumurtalık ve Adana daha fazlasını hak ediyor. Daha çok şey yapılması gerekiyor. Ben bu notayla yola çıktım. Ben Adana milletvekili olduktan sonra Adana’nın problemleriyle ve eksiklikleriyle daha da çok iç içe oldum. Ve dedim ki ben bu şehri daha çok hizmet etmeliyim. Nasıl hizmet edebilirim derken bir baktım belediye seçimleri var önümüzde.  Adana’ya belediye başkanı olursam eğer Adana’yı gerçekten çok güzel ve çok hak ettiği noktaya hep beraber ekibimizle beraber taşıyabiliriz. Adanalılarla beraber taşıyabiliriz dedim. O yüzden bu göreve talip oldum. Sizden de o yüzden destek istiyorum. Bu şansı bana vermenizi istiyorum.  Mustafa Kemal Atatürk’ü buradan desteklemiş, arkasında durmuş Türkiye’ye bir Kurtuluş Savaşı destanı yazdırmışsa yine bu destanı yazdıracağız. Adana Türkiye’ye bizimle beraber tarih yazdıracağız diyorum. Hepinize buraya geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık diyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.