ASKF’den Adana 1954 FK’ya ziyaret

 Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 Futbol Kulübü’nü, ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan, sezon öncesi ziyaret ederek Başkan Menderes Kutlu,...

ASKF’den Adana 1954 FK’ya ziyaret
Yayınlama: 22.09.2022
A+
A-

 

 Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 Futbol Kulübü’nü, ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan, sezon öncesi ziyaret ederek Başkan Menderes Kutlu, teknik ekibi ve sporcuları tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ve ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular. Başkan Bozan, “Yeni sezonun hayırlı olmasını, sağlıklı ve sakatlıksız bir sezon diliyoruz” ifadesini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, ASKF Başkanı Bozan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Gönlü: Halkın takımı, halk ile bütünleşecek

Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, halkın takımı olarak halk konseri gerçekleştireceklerini söyledi. Gönlü, Serkan Kaya ile Hande Yener’in vereceği konserde halkın takımının, halk ile bütünleşeceğini kaydetti.

25 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Mimar Sinan yapılacak ücretsiz konser için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Ali Gönlü, “Ücretsiz konserimize gelmek isteyenlerin bilet alması zorunludur. Biletsiz olan kişiler konser alanına alınmayacaktır. Bilet temin noktaları Antakya Sos Döner Pınar Mahallesi ve 100.Yıl şubeleri ve Barajyolu Boğalar Arası Kaplanlar Grubu Derneği’dir” diye konuştu.

Burak Erdem: Tek hedef 3.lig

Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı Burak Erdem, yeni sezonda tek hedeflerinin 3.lig olduğunu söyledi. 2 Ekim’de start alacak müsabakalar öncesinde işi çok sıkı tuttuklarını belirten Erdem, “4 hazırlık maçı oynadık. 2 galibiyet ve 2 de beraberlik aldık. Takım olarak her şeyimizle ligi düşünüyoruz” dedi.

Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde yeni sezonda başarıya ulaşacaklarını dile getiren Genel Kaptan Burak Erdem, “Güçlü yönetimimiz, güçlü takımımız ve muhteşem taraftarlarımızla Bölgesel Amatör Lige renk katacağız. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverleri yeni sezonda yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.