Aladağ’da öğrencilere yangın eğitimi verildi

Pos Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Aladağ Sanko Anadolu Lisesi öğrencilerine orman yangınları ve ormancılık faaliyetleri konularında farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verdi.

Aladağ’da öğrencilere yangın eğitimi verildi
Yayınlama: 28.02.2025
A+
A-
Adana’nın Aladağ ilçesinde Pos Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere orman yangınları ve ormancılık faaliyetleri eğitimi düzenledi. Ekipler, öğrencilere yangın riski ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verdi.
Orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında İşletme Müdür Yardımcısı Vezir Kurtaran ve Karsantı Orman İşletme Şefi Serkan Turan, Aladağ Sanko Anadolu Lisesi öğrencilerine orman yangınları ve ormancılık faaliyetleri konularında farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verdi.
Eğitimde öğrencilere yangınların çıkış sebepleri, alınması gereken güvenlik önlemleri ve olası bir yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.
Yetkililer, teorik bilgilendirmenin ardından, yangın söndürme ekipmanlarının kullanımı uygulamalı olarak gösterdi.

Kaynak: Özel Haber - Yasemin Güç

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.