Adana’nın doğal güzellikleriyle öne çıkan ilçelerinden Aladağ, bu kez motor sporları tutkunlarını ağırladı. 14, 15 ve 16 Ağustos 2026 tarihlerinde düzenlenen EnduroFest Aladağ, ilçede üç gün boyunca heyecanlı anlara sahne oldu.
Aladağ Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Kabasakal’daki zorlu arazi şartlarında mücadele eden enduro sporcuları, performanslarıyla dikkat çekti.
Sporcular zorlu araziye meydan okudu
Enduro motorlarıyla parkura çıkan sporcular, engebeli ve zorlu arazi şartlarını aşmak için mücadele verdi. Sporcuların performansları etkinliği takip eden vatandaşlardan da ilgi gördü.
Motor sporları tutkunlarını Aladağ’da buluşturan organizasyon, sportif mücadelenin yanı sıra ilçeye hareketlilik ve renk kattı. Vatandaşlar parkurdaki mücadeleyi takip ederek hafta sonunun heyecanına ortak oldu.

Aladağ Belediyesi’nden teşekkür
Aladağ Belediyesi de organizasyonun ardından yaptığı açıklamada etkinliğin ilçeye kattığı hareketliliğe dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Aladağ’ımızda böylesine güzel bir etkinliği gerçekleştiren, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aladağ’ımıza renk kattınız, yine bekleriz” ifadelerine yer verildi.
Üç gün süren EnduroFest Aladağ, sporcuların zorlu parkurlardaki mücadelesi ve vatandaşların ilgisiyle tamamlanırken, organizasyon Aladağ’da motor sporları açısından renkli görüntüler oluşturdu.




