Adana’nın doğal güzellikleriyle öne çıkan ilçelerinden Aladağ, bu kez motor sporları tutkunlarını ağırladı. 14, 15 ve 16 Ağustos 2026 tarihlerinde düzenlenen EnduroFest Aladağ, ilçede üç gün boyunca heyecanlı anlara sahne oldu.

Aladağ Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Kabasakal’daki zorlu arazi şartlarında mücadele eden enduro sporcuları, performanslarıyla dikkat çekti.

Sporcular zorlu araziye meydan okudu

Enduro motorlarıyla parkura çıkan sporcular, engebeli ve zorlu arazi şartlarını aşmak için mücadele verdi. Sporcuların performansları etkinliği takip eden vatandaşlardan da ilgi gördü.

Motor sporları tutkunlarını Aladağ’da buluşturan organizasyon, sportif mücadelenin yanı sıra ilçeye hareketlilik ve renk kattı. Vatandaşlar parkurdaki mücadeleyi takip ederek hafta sonunun heyecanına ortak oldu.

Aladağ’da Endurofest Heyecanı Nefes Kesti (1)

Aladağ Belediyesi’nden teşekkür

Aladağ Belediyesi de organizasyonun ardından yaptığı açıklamada etkinliğin ilçeye kattığı hareketliliğe dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Adanalılara müjdeli haber geldi! Sıcaklardan bunalan kente yağış geliyor
Adanalılara müjdeli haber geldi! Sıcaklardan bunalan kente yağış geliyor
İçeriği Görüntüle

Belediyeden yapılan açıklamada, “Aladağ’ımızda böylesine güzel bir etkinliği gerçekleştiren, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aladağ’ımıza renk kattınız, yine bekleriz” ifadelerine yer verildi.

Üç gün süren EnduroFest Aladağ, sporcuların zorlu parkurlardaki mücadelesi ve vatandaşların ilgisiyle tamamlanırken, organizasyon Aladağ’da motor sporları açısından renkli görüntüler oluşturdu.

Kaynak: Haber Merkezi