AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Kozan ilçesinde sel ve doludan etkilenen tarım alanlarında incelemelerde bulunarak üreticilerle bir araya geldi.
Milletvekili Doğru’ya ziyaretlerde AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kozan İlçe Koordinatörü Hasan Dönmez, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, Kozan İlçe Tarım Müdürü Mutlu Karataş ile Kozan Ziraat Odası Başkanı Yüksel Şahbazoğlu eşlik etti.

Zarar gören alanlarda inceleme yapıldı
Heyet, Eskikabasakal, Bulduklu ve Hamam mahallelerinde dolu ve sel nedeniyle zarar gören tarım alanlarını ziyaret ederek üreticilerin yaşadığı mağduriyeti yerinde inceledi.
Ziyaretlerde çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Abdullah Doğru, üreticilerin taleplerini dinlediklerini ve süreci yakından takip edeceklerini söyledi.
Doğru, “Alın teriyle üretim yapan çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Üreticilerimizin emeğini korumak için sahadaki süreci yakından takip ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinleriyle buluştu
Program kapsamında Hamam Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelen heyet, mahalle sakinlerinin taleplerini ve bölgedeki ihtiyaçları dinledi.
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla istişarelerde bulunan Milletvekili Doğru, bölge halkıyla gönül bağını güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Sel ve dolu nedeniyle zarar gören ekili alanlarda incelemelerde bulunan heyet, üreticilere destek mesajı verdi.





