AK Parti Adana Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Özdemir, 15 ilçe gençlik kolları başkanıyla birlikte AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı’yı ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada Adana gençliği için yürütülecek projeler, saha faaliyetleri ve yeni dönem planlamaları ele alındı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Özdemir, amaçlarının teşkilat yapısını daha da güçlendirmek olduğunu belirterek şunları söyledi:

“AK Parti Adana İl Gençlik Kolları olarak, 15 ilçe başkanımızla birlikte İl Başkanımız Sn. Tamer Dağlı’yı ziyaret ettik. Ortak hedeflerimiz, sahadaki çalışmalarımız ve Adana gençliği için atacağımız adımlar üzerine kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Teşkilatımızın her kademesiyle aynı istikamette, aynı kararlılıkla yol yürümeye devam ediyoruz.”

Ak Parti Adana Gençlik Kolları’ndan İl Başkanı Tamer Dağlı’ya Ziyaret (1)

CHP Adana İl Başkanı Bayram’dan Çukurova muhtarlarına birlik mesajı
CHP Adana İl Başkanı Bayram’dan Çukurova muhtarlarına birlik mesajı
İçeriği Görüntüle

AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı ise gençlik çalışmalarına verdikleri önemin altını çizerek, “Yolumuz bir, hedefimiz bir… AK Parti’nin neferleri olarak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha güçlü yarınlar için kararlılıkla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, önümüzdeki süreçte Adana genelinde gençlik odaklı saha hareketliliğinin artırılmasına yönelik bir başlangıç olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi