YKS sonuçları için geri sayım başladı
YKS sonuçları için geri sayım başladı
İçeriği Görüntüle

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş 2026 yılı için 3 bin personel alımı daha yapacaklarını açıkladı.

Bakan Göktaş, ""Hizmetlerimizin kalitesini artırmak ve daha fazla kitleye ulaştırmak amacıyla 3 bin yeni personel alımımız olacak." dedi.

İşte açıklamalarından satır başları:

"16 haftadan 24 haftaya yükseltmeye yönelik bir çalışmamız gündemde. Bu konuda geçtiğimiz hafta (AK Parti) Grubumuzla da istişare ettik. İnşallah yakın zamanda da Meclis'e gelmesini ümit ediyoruz."

"Doğum iznini 16 haftadan 24 haftaya yükseltmeye yönelik bir çalışmamız gündemde. Bu konuda geçtiğimiz hafta (AK Parti) Grubumuzla da istişare ettik. İnşallah yakın zamanda da Meclis'e gelmesini ümit ediyoruz."

"Hizmetlerimizin kalitesini artırmak ve daha fazla kitleye ulaştırmak amacıyla 3 bin yeni personel alımımız olacak."

Kaynak: Haber Merkezi