Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Adanalılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Kahveciler ile yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırladı. Görüşmede, Ankara'da gerçekleştirilecek 5. Adana Tanıtım Günleri gündeme geldi.
Adanalılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Kahveciler ve beraberindeki heyet, 5-8 Kasım tarihlerinde Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek organizasyon kapsamında Güngör Geçer'i ziyaret ederek etkinliğe davet etti.
Adana'nın değerleri Başkent'te tanıtılacak
Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Adana Tanıtım Günleri'nde kentin kültürel birikimi, yöresel lezzetleri ve kendine özgü değerleri Başkent'te tanıtılacak.
Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek organizasyon, Adana'nın kültürünü ve mutfak zenginliğini tanıtmayı amaçlıyor. Dört gün sürecek etkinlikte kentin farklı yönlerinin ziyaretçilere aktarılması hedefleniyor.
Adana'nın tanıtımına yönelik gerçekleştirilecek etkinliğin, Başkent'te yaşayan Adanalılar ile kentin kültürünü yakından tanımak isteyenleri bir araya getirmesi bekleniyor.
Güngör Geçer'den dernek yönetimine teşekkür
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Dernek Başkanı Hasan Kahveciler ve yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Geçer'den Adanalılara katılım çağrısı
Adana'nın kültürel değerlerinin farklı şehirlerde tanıtılmasına yönelik organizasyonun önemine değinen Geçer, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenleri de kutladı.
Tüm Adanalıları organizasyona davet eden Geçer, “Adana’mızın kültürünü, eşsiz lezzetlerini ve değerlerini Başkent’te tanıtacak bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.




