Adana’da “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” yapıldı

TOROS (Özel Haber)  Melisa Karmış - Adana’da kadınlar, günlük hayatta bisikletin önemine ve kadınların erkeklerle aynı hak ve özgürlüklere sahip olduğuna dikkat çekmek amacıyla 'Süslü...

Adana’da “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” yapıldı
Yayınlama: 18.09.2023
Düzenleme: 18.09.2023 12:02
A+
A-

TOROS (Özel Haber)  Melisa Karmış – Adana’da kadınlar, günlük hayatta bisikletin önemine ve kadınların erkeklerle aynı hak ve özgürlüklere sahip olduğuna dikkat çekmek amacıyla ‘Süslü kadınlar bisiklet turu’ düzenledi. Kadınlar, önce eğlendi sonra süsledikleri bisikletleriyle şehir turu attı.

Etkinlikte, renkli kıyafetler giyerek bisikletlerini balon ve çiçeklerle süsleyen yaklaşık 200 kadın, Uğur Meydanı’nda bir araya gelerek, günlük hayatta bisikletin önemi ve kadınların da erkeklerle aynı özgürlüklere sahip olduğunu vurgulamak amacıyla süsledikleri bisikletleriyle kent turu yaptı. Bazı kadınlar etkinliğe çocukları ile gelerek, renk kattı.

Bir süre müzik eşliğinde eğlenen kadınlar daha sonra , polis eskortu eşliğinde rengarenk süsledikleri bisikletleriyle topuklu ayakkabılarıyla pedal çevirerek şehir turu yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.