Adana’da otoyolda yan yatan tırda, sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış - Adana’da, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda bir tırın takla atması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi yaralandı. Kaza, bu sabah saat 09:00 sıralarında...

Adana’da otoyolda yan yatan tırda, sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Adana’da, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda bir tırın takla atması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 09:00 sıralarında otoyolun Ceyhan istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 AEP 037 plakalı tır, Yılan kale çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle takla attı. Takla atan Tır’ın içinde bulunan sürücü yaralanırken, araç içerisinde sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtararak ambulansa bindirdi. Yaralı sürücü, Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan otoyol, araçların çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak kazanın nedenini araştırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.