Adana'nın Karaisalı ilçesinde serinlemek için girdiği Eğlence Çayı'nda kaybolan gençten 3 gündür haber alınamıyor. Arama-kurtarma çalışmaları aralıksız sürerken, kaybolan gencin olay öncesinde çektirdiği son fotoğraf da ortaya çıktı.
Olay, pazar günü Karaisalı ilçesine bağlı Dokuzoluk mevkisinde bulunan Eğlence Çayı'nda meydana geldi. İddiaya göre serinlemek amacıyla suya giren Ömer Alptekin, bir süre sonra gözden kayboldu.
Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve su altı arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, kayıp genci bulabilmek için çayda ve çevresinde geniş çaplı çalışma başlattı.
Arama Çalışmaları Sürüyor
Olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen Ömer Alptekin'e henüz ulaşılamadı. Ekiplerin bölgede hem su altında hem de çevrede yürüttüğü arama çalışmaları devam ediyor.
Son Fotoğrafı Ortaya Çıktı
Öte yandan kaybolan genç Ömer Alptekin'in, Eğlence Çayı'nda kaybolmadan kısa süre önce çektirdiği son fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafın, Alptekin'in kaybolduğu bölgede çekildiği öğrenildi.
Yetkililer, kayıp gence ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürürken, aile ve yakınlarının umutlu bekleyişi devam ediyor.




