ADANA’DA GÜL BAHÇESİ ŞEHİT POLİS YILMAZ BORKURT MERKEZ AMİRLİĞİ HİZMET BİNASI AÇILDI

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Gül Bahçesi Şehit Polis Yılmaz Borkurt Merkez Amirliği hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının...

ADANA’DA GÜL BAHÇESİ ŞEHİT POLİS YILMAZ BORKURT MERKEZ AMİRLİĞİ HİZMET BİNASI AÇILDI
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Gül Bahçesi Şehit Polis Yılmaz Borkurt Merkez Amirliği hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardında Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger katıldı.  Devamında Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı merkez amirliğinin açılışı için dua etti ardında kurban kesildi.

İNCİ, “BÖLGEDE GÜVEN VE HUZUR ORTAMININ SÜREKLİ OLMASINI SAĞLAYACAKTIR”

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Bugün burada aziz şehidimiz Yılmaz Bozkurt’un ismini vermiş olduğumuz polis merkezi amirliğimizin açılışını yapmak üzere toplanmış bulunmaktayız. 18.07.2022 tarihinde yapımına başlanan ve 1.5 yıldır devam eden hizmet binamızın açılışını yapmaktan mutluluğunu yaşıyoruz. Gül Bahçesi Şehit Polis Yılmaz Borkurt Merkez Amirliği bakanlık  makamını 17 Ekim 2023 tarihli olurları ile kurulmuş polis merkezimiz Gül pınar, Dumlupınar , Gül bahçesi ve  yeniden mahallerinden müteşekkir toplam 4 mahallede 19 km alanda 3 hizmet aracı 66 personel ve 72  bin 408 vatandaşımıza hizmet verecektir. Emniyet Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak kamu hizmetlerini etkin ve sorunsuz bir şekilde yürütebilmesi ve suçların oluşmadan önce önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılık ile devam etmektedir. Alınan tüm tedbirlere rağmen suçun işlenmesi halinde faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesi başta olmak üzere sunulan tüm hizmetler hukuk devleti ilkelerine bağlı insan haklarına saygılı vatandaş memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı içerinde yerine getirilmektedir. Vatandaşlarımızca ilk müracat kapısı olarak bilenen polis merkezleri bulundukları bölge güvenlik seviyelerini arttırmaktadır. Gül Bahçesi Şehit Polis Yılmaz Borkurt Merkez Amirliği de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırarak kamu ve güvenlik hizmetlerini daha hızlı ve verimli yerine getirmeyi ve bölgede güven ve huzur ortamının sürekli olmasını sağlayacaktır. Polis merkezimiz gerek modern, mimari yapısı gerekse de donanımları ile hem vatandaşlarımız hem de güvenlik görevlilerimizin rahat bir hizmet ve güvenlik alanı oluşturacaktır.  Şüphesiz hiçbir eser vatan için canını feda eden şehitlerimizin yaptıklarının karşılığı olamaz.  Polis merkezimize değerli şehit meslektaşımızın Yılmaz Bozkurt  isminin verilmesi şehidimizin ailesi kadar bizler içinde gurur vesilesi olmuştur. Bu vesile ile polis merkezi amirliğimizin yapımında bizlere desteğini esirgemeyen devletimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diyerek ifade etti.

KÖŞGER, “BU COĞRAFYADA YAŞAMANIN BİR BEDELİ VAR”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün burada hüzünlü olduğu kadarda aslında mutlu edecek bir töreni gerçekleştiriyoruz. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var. Bu coğrafyada devlet olarak varlığını sürdürmenin bir bedeli var. Millet olarak bir bedeli var. O bedeli ödemeyi göze alanlar bu topraklarda var olmaya devam ediyorlar. Bedeli ödemeyenler kritik noktada o yiğitçe duruşu sergileyemeyenler tarihin tozlu sayfalarında kalıp gidiyorlar. Biz çok şükür bu yiğitlerin, bu şehitlerin ödediği bedellerle bu topraklarda özgürlüğümüzü, istiklalimizi, bağımsızlığımızı devam ettiriyoruz. Dünya milletleri arasında saygın yerimizi korumaya devam ediyoruz, etmeye devam edeceğiz bunu da herkese göstereceğiz. Bugün burada Adana’mızda ve ülkemizin tüm 81 vilayetinde huzur içinde, güvenlik içerisinde yaşıyorsak önce bunu şehitlerimize borçluyuz. Tabi 7/24 365 gün gözünü kırpmadan vatan uğruna hudut boylarında nöbet bekleyen Mehmetçiğimize borçluyuz, güvenlik güçlerimize borçluyuz. Onlara çok şey borçluyuz. Yılmaz Bozkurt kardeşimiz, bu topraklarda şehit oldu ve ismi Gül Bahçesi karakoluna veriliyor. Şehadeti kutlu olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.