Adana’da 19 Mayıs coşkusu

Zeydan Karalar, “19 Mayıs’ın önemini yeni nesle daha derinden aktarmalıyız.” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve...

Adana’da 19 Mayıs coşkusu
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-
Zeydan Karalar, “19 Mayıs’ın önemini yeni nesle daha derinden aktarmalıyız.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katıldı. CHP İl Başkanlığı’nın Atatürk Parkı’nda düzenlediği törene de iştirak eden Başkan Zeydan Karalar, makamında gençleri ve öğretmenleri kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kano Sporcusu Emir Talha Keçeli, Gençlik Lideri Ceyda Nur Yener, Milli Eğitim Köprülü Anadolu Lisesi Öğrencisi Nevzat Efe Atila, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun ve Protokol Şube Müdürü Kadriye Ak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ziyaret etti.

Ziyaretin kendileri için çok anlamlı ve onur verici olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden öğrenci ve yönetim kadrosunu tanıttı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeydan Karalar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yeni nesle daha derinden anlatılması gerektiğini, böylece gençlerin 19 Mayıs’ın anlamını daha iyi kavrayıp, Cumhuriyetin ve bağımsızlığın önemini çok daha iyi anlayacaklarını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, gençlere çeşitli hediyeler sundu.

                   

                 

Kaynak: Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu- Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.