4. Adana Tanıtım Günleri Hazırlıkları Başladı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adanalılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yunus Sakarya ve dernek yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette, 23–26 Ekim 2025 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek 4. Adana Tanıtım Günleri için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
“Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ederim”
Başkan Demirçalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adanalılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Sayın Yunus Sakarya ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Değerli konuklarımızla, 23–26 Ekim 2025 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek 4. Adana Tanıtım Günleri hakkında istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.
Adana’nın Tanıtımı İçin Birlik Mesajı
Ziyarette, Adana’nın kültürel değerlerinin, gastronomisinin ve yerel zenginliklerinin ulusal düzeyde tanıtılmasına yönelik ortak projeler ele alındı. Başkan Demirçalı, Adana Tanıtım Günleri’nin kentin marka değerini artıracağını ve tüm kurumların dayanışma içinde bu etkinliğe katkı sunması gerektiğini vurguladı.




