Adana Muhtarlar Derneği Başkanı Feridun Dağlık öncülüğünde Karataş, Yüreğir ve Seyhan ilçelerinden muhtarlar, Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, başta Yüreğir’in Haydaroğlu Mahallesi Muhtarı Şahap Canoğulları’nın muhtarlık ofisinde uğradığı saldırı olmak üzere, şehir genelindeki asayiş, güvenlik ve trafik sorunları masaya yatırıldı.
Haydaroğlu Mahallesi Muhtarı Canoğulları’na yapılan darp girişimi, toplantının ana gündem maddelerinden biri oldu. Muhtarlar, benzer olayların yaşanmaması adına daha etkin önlemler alınmasını talep etti.
Muhtarların dile getirdiği sorunları tek tek dinleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, birçok konuya anında müdahale ederek çözüm için adım attı. Müdür Arıkan’ın gösterdiği ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımı, muhtarlar tarafından takdirle karşılandı.
Ziyaret sonrasında konuşan Dernek Başkanı Feridun Dağlık, “Başta Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Hakan Arıkan’a nazik ev sahipliği ve duyarlılığı için, muhtarlarımıza da katkı ve katılımları için teşekkür ediyoruz. Tüm hemşehrilerimize aileleriyle birlikte huzurlu, güvenli ve sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.