Adana’da gençleri iş dünyasıyla buluşturan Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı (DABKAF 26), Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde başladı. İki gün sürecek organizasyon, farklı sektörlerden firmalarla genç yetenekleri bir araya getiriyor.

Emniyet Müdürü Arıkan’dan Ziyaret
Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, fuar kapsamında kurulan polis standını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerle de sohbet eden Arıkan, kariyer planlaması sürecinde doğru tercihlerin önemine dikkat çekti.

Gençler İçin Büyük Fırsat
Doğu Akdeniz’in en büyük kariyer etkinliklerinden biri olarak gösterilen fuarda, savunma sanayiinden teknolojiye, hizmet sektöründen üretime kadar birçok alanda faaliyet gösteren firmalar yer alıyor.
Katılımcılar, staj görüşmeleri yapma, iş arama becerilerini geliştirme ve alanında uzman isimlerin katıldığı konferanslara katılma imkânı buluyor. 30–31 Mart 2026 tarihleri arasında düzenlenen fuarın, gençlerin kariyer yolculuğuna önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.




