ADANA BAROSU TARAFINDAN 19 MAYIS DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Adana Barosu tarafından doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Tarsus Kurtçukuru'ndan başlayan doğa yürüyüşü Boğazpınar'da son buldu. Doğa yürüyüşünde Adana...

ADANA BAROSU TARAFINDAN 19 MAYIS DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Adana Barosu tarafından doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Tarsus Kurtçukuru’ndan başlayan doğa yürüyüşü Boğazpınar’da son buldu.

Doğa yürüyüşünde Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Güzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. Neval Yurtdaş, çok sayıda avukat ve stajyer avukat yer aldı.

Başkan Av. Semih Gökayaz, “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bugün Atatürk, Anadolu’nun en umutsuz olduğu bir döneminde bir avuç silah arkadaşıyla birlikte cesaret ve inançla Anadolu’ya çıktı. Bugünlere gelmemizi sağlayan ilk adımları attı. Biz de bu anlamlı günde özel bir etkinlik yapalım istedik. Bu kapsamda doğa yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz. Buradan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sevgi ve saygıyla anıyoruz. Tüm katılan meslektaşlarımın cesaretin ve umudun sembolü olan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Rota sonunda düzenlenen yemek programının ardından etkinlik son buldu.

Kaynak: Adana Barosu / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.