Adana Altın Koza Film Festivali “AŞK MEVSİMİ” Filmi ile Yumurtalık’ta Sinemaseverlerle Buluştu

Adana’nın 7 ilçesinde ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşmaya başlayan Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinema gösterim programı, ücretsiz olarak Yumurtalık’ta “Aşk Mevsimi” filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya başladı.

Adana Altın Koza Film Festivali “AŞK MEVSİMİ” Filmi ile Yumurtalık’ta Sinemaseverlerle Buluştu
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinemalar gösterim programı, Açık havada ve ücretsiz olarak gerçekleşen bu program, 9 Eylül’den itibaren depremden etkilenen şehirlerde de devam edecek. Festival boyunca, Açık havada ve ücretsiz gerçekleşecek Yazlık Sinemalar programında, Sırrı Süreyya Önder ile Muharrem Gülmez’in birlikte yönettikleri “Beynelmilel” (2006), Nihat Durak’ın “Mutlu Aile Defteri” (2013), Caner Özyurtlu’nun yönettiği “Yok Artık 1” (2015) ve “Yok Artık 2” (2016), Murat Şeker’in yönettiği “Görevimiz Tatil” (2018) ve “Aşk Mevsimi” (2023) ile Çağan Irmak’ın yönettiği “Nadide Hayat” (2015) adlı filmler sinemasever vatandaşlar ile buluşacak.

7 Eylül Cumartesi günü, festivalin gösterimi Yumurtalık ilçesinde devam etti. Adana’nın Yumurtalık ilçesi, “Aşk Mevsimi” filmiyle festivalin açılışına ev sahipliği yaptı. Açık hava sinemasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Özel Haber- Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.