Adana 01 Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Tuygun Eren, Sarı-Siyahlı ekibin sezonun ikinci yarısındaki ilk maçında Elazığspor karşısında galibiyet hedeflediğini açıkladı. Eren, Pazar günü saat 13.00’te Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya camia olarak odaklandıklarını ifade etti.
İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Eren, ligde yakalanan istikrarlı çıkışı sürdürmek istediklerini belirtti. Eren, “Takım olarak hedefimize odaklandık. Elazığspor maçından alacağımız sonuç, ikinci yarının gidişatı açısından belirleyici olacak” dedi.
Taraftar desteğinin takım için önemli bir motivasyon kaynağı olduğuna dikkat çeken Eren, Sarı-Siyahlı tribünlere çağrıda bulundu. “Taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek bizlere güç veriyor. Pazar günü tribünleri doldurarak takımımıza destek olmalarını istiyoruz. Hep birlikte kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Adana 01 FK, Elazığspor karşılaşmasını kazanarak ikinci yarıya moralli bir başlangıç yapmayı hedefliyor.




