Yaz Sigorta Adaletgücü U-16 Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası 1. Tur Gaziantep Grubu’nda gösterdiği başarılı performansla adını 2. tura yazdırdı.
Grup maçlarında ortaya koyduğu mücadele ve disiplinli oyunla dikkat çeken genç ekip, aldığı sonuçlarla bir üst tura yükselerek önemli bir başarıya imza attı.
Sezon boyunca başarılı sonuçlara imza atan Adaletgücü U-16 takımı, Kahramanmaraş Demirspor’u 3-1 mağlup ederek dikkat çekmiş, finalde ise Kayseri Gültepe’yi 4-1 yenerek önemli bir başarıya ulaşmıştı.
Kulüp 2. Başkanı Uğur Ekici, elde edilen başarıdan dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek, “Çocuklarımız sahada karakter koydu. Bu başarı tesadüf değil, uzun süredir verilen emeğin karşılığı. Hedefimiz bu başarıyı daha da ileriye taşımak” dedi.
Takımın antrenörü Alican Güngör ise oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade ederek, “Zorlu bir gruptan çıktık. Oyuncularımız hem fiziksel hem mental olarak çok iyi mücadele etti. Şimdi önümüzde daha zorlu bir süreç var. Hedefimiz Türkiye’de en iyi derecelerden birini elde etmek” diye konuştu.
Adaletgücü U-16 takımı, 2. turda da aynı başarıyı sürdürerek Türkiye Şampiyonası’nda adından söz ettirmeyi hedefliyor.





