WHATSAPP’IN EN YENİ ÖZELLİĞİ, SOHBETLERİNİZİ KİLİTLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - WhatsApp'ın en yeni özelliği, sohbetlerinizi kilitleme olanağı sunuyor. Birçok insanın birincil olarak tercih ettiği mesajlaşma uygulaması olan...

WHATSAPP’IN EN YENİ ÖZELLİĞİ, SOHBETLERİNİZİ KİLİTLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR
Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – WhatsApp’ın en yeni özelliği, sohbetlerinizi kilitleme olanağı sunuyor. Birçok insanın birincil olarak tercih ettiği mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a daha fazla gizlilik sağlamak amacıyla yeni bir özellik daha geldi.

Yeni gelen özellik ile sohbetiniz kilitleyerek görülmesini istemediğiniz kişilerle gizli konuşma sağlanabilecek.

SOHBETLERİNİZİ KİLİTLEME ÖZELLİĞİNİ NASIL AKTİFLEŞTİRİRİZ?

WhatsApp uygulamasını açın ve gizlemek istediğiniz kişinin adını aratın. IOS işletim sistemine sahip telefonlarda kişiyi bulduktan sonra kişiyi sola doğru kaydırmalısınız. Karşınıza altında ”Diğer” yazan üç nokta çıkacak, buna tıklamalısınız. Bununla birlikte Android işletim sistemli telefonu olanlarda ise kişinin üzerine basılı tutmalısınız, daha sonra sağ en üstte üç nokta karşınıza çıkacak ona tıklamalısınız. Bu aşamada karşınıza bu kısma almak istediğiniz sohbetleri kilitleyebilmeniz için gizli kod oluşturma gelecek. Yazının en altında bulunan ”Gizli Kod Oluştur” yazısına tıklayarak gizli kod oluşturabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.