Yuvarlak Yüzler Saçlarını Nasıl Kestirmeli?

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Yüzünüzün yuvarlak olduğundan eminseniz, kısa kestirdiğiniz saçlarınızın kulak hizanıza kadar geldiğinden emin olmalısınız. Normalde kısa saç modelleri köpük ve...

Yuvarlak Yüzler Saçlarını Nasıl Kestirmeli?
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Yüzünüzün yuvarlak olduğundan eminseniz, kısa kestirdiğiniz saçlarınızın kulak hizanıza kadar geldiğinden emin olmalısınız. Normalde kısa saç modelleri köpük ve saç kurutma makinesi ile kolayca şekillendirilebilir. Yüzünüzün daha ince görünmesini isterseniz, asimetrik kesilmiş kaküller kullanabilirsiniz. Yuvarlak yüzler için genelde bob, pixie ve katlı kesimler uygundur. Bu kesimlerle birlikte yana atılan kaküller de güzel bir etki yaratacaktır. Saçınızı kısa kullanmak istiyorsanız, kakül kestirmekten korkmayın.

Yuvarlak şekilli saç modelleri, yuvarlak yüzler için pek uygun değil. Bu nedenle bob kesim kullanacaksanız, bu kesime katlar ekletirseniz ve saçınızı şekillendirirken araya bukleler eklerseniz, saçınızı yuvarlak görünmekten kurtarmış olursunuz ve hareketlenmesini sağlarsınız. Kısa retro saç modelleri de son dönemlerde moda olduğu için bunları da denemek isteyebilirsiniz. Örneğin, saçlarınızı bob şeklinde kestirip geriye taradığınızda retro bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.