Bilgin:Adana ve Seyhan’da yeniden başarıyı yakalayacağız

Toros (Özel Haber)- Melisa Karmış CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Bayram Bilgin, gazetemizi ziyaret ederek, Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat ve yazı işleri ekibimizle görüştü. 31...

Bilgin:Adana ve Seyhan’da yeniden başarıyı yakalayacağız
Yayınlama: 17.12.2023
A+
A-

Toros (Özel Haber)- Melisa Karmış CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Bayram Bilgin, gazetemizi ziyaret ederek, Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat ve yazı işleri ekibimizle görüştü.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde tekrar CHP Seyhan Belediye Meclis Üyeliği’ne talip olduğunu belirten Bayram Bilgin, “2 dönemdir Seyhan Belediyesi’nde meclis üyeliği yapmaktayım.31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar belediye meclis üyesi olmak için başvurumu yaptım.”dedi.

Adana Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’ni CHP olarak yeniden kazanacaklarını belirten Bilgin, “2019 yılında yakaladığımız başarı, 2024 yılında artarak devam edecek.Parti olarak hedefimizde Büyükşehir ile birlikte 9 ilçe belediyesi var.Belediye meclis üyesi adaylığı için Seyhan İlçemizde üyelerle birlikte önseçim yapılması bekleniyor.Tüm üyelerimizden desteklerini bekliyorum.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.