Selim: Sarıçam’da değişim rüzgarı esecek

İş insanı Kemal Selim CHP Sarıçam İlçe Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı

Selim: Sarıçam’da değişim rüzgarı esecek
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İş İnsanı Kemal Selim Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP), CHP İlçe Belediye Meclis Üyesi olmak için başvurusunu yaptı. Uzun yıllardır CHP’nin aktif üyesi olan Selim, mahalle sorumlusu, ilçe delegesi ve gençlik kollarında görev yaparak, partisinin iktidar mücadelesine destek verdi.

Sarıçam’ın bir çok sorunu olduğunu vurgulayan iş insanı Selim, “Önümüzdeki yerel seçim döneminde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Sarıçam Belediyesi’ni de almak var.Ben de belediye meclis üyesi aday adayı olarak, partimizin yereldeki iktidarı için Sarıçam’da var gücümüzle çalışacağız.Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Sarıçam’ın sorunlarını çözmek için belediye meclis üyeliğine talibim.Partili-partisiz tüm Sarıçam halkından bu dönemde partimize destek vermesini istiyoruz.CHP’nin yerel yönetimlerdeki başarısını yapacağımız hizmetlerle taçlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz önce yerel, sonra da genel iktidar.CHP’li bir Sarıçam Belediyesi’nin ardından Sarıçam’da değişim rüzgarı esecek”dedi.

Kemal Selim Kimdir ?

CHP’deki görevleri ile birlikte, kendini de tanıtan iş insanı Kemal Selim şunları söyledi:

“1981 yılında Adana’nın Seyhan İlçesi Mirza Çelebi Mahallesi’nde doğdum.Doğma-büyüme Adanalıyım.İlk ve orta öğrenimimi bulunduğumuz mahallede bitirdikten sonra mimarlık hayalimi gerçekleştirmek için İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Bölümü’nden mezun oldum.Liseden sonra Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü kazandım.Ancak okulumun 2.yılında maddi sıkıntılardan dolayı ticaret hayatına atılmak zorunda kaldım.2002 yılından bu yana CHP’nin kayıtlı üyesiyim.2 dönem CHP okul sorumlusu, mahalle sorumlusu olarak görev yaptım.İlçe delegesi ve gençlik kolları yönetim kurulu üyesi olarak iktidar mücadelesi verdim.Gezi Olayları’nda yapılan eylemlere katıldığımdan dolayı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakkımda 10 yıl ceza istemiyle dava açılsa da, beraat ettim.Daha sonra darbe girişiminde yaptığım sosyal medya paylaşımı nedeniyle, savunma hakkım kullandırılmadan, avukat tutmama fırsat verilmeksizin yargılanıp, il celsede suçu ve suçluyu övme suçundan 2 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildim.1 yıl 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldum.Şu anda aktif olarak Cumhuriyet Halk Partisi Sarıçam İlçe Delegesi’yim.Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi ve Çelikspor Kulüp Başkanı’yım.Baklalıspor Kulübü’nde yöneticilik, Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı yaptım. İzmir Adana Güç Birliği Adana Şube Başkanı’yım.Türkan Saylan Eğitim Vakfı, Adana Genç İşadamları Derneği üyesiyim.2016 yılında Kocavezir Esnaf Sanatkarlar İş Merkezi Başkanlığı yaptım.35 Avrupa ülkesinde gittim. Avusturya’da 1 yıl, Almanya’da 2 yıl kaldıktan sonra Çınar Mobilya’yı kurdum. My House Consept, Musto Home olmak üzere Adana’da 5 atölyemiz, 3 mağazamız olup, aktif olarak 120 çalışanı olan Cesarta Mobilya Ltd.Şti. yönetim kurulu başkanıyım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.