Adanalı Sanatçı Av.Özlem İkbal “HERŞEYİMSİN” şarkısına klip çekti

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Adanalı sanatçı koro şefi Av. Özlem İkbal uzun süredir çalıştığı şarkısı "HERŞEYİMSİN" için kamera karşısına geçerek değişik aranjörle klip...

Adanalı Sanatçı Av.Özlem İkbal “HERŞEYİMSİN” şarkısına klip çekti
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adanalı sanatçı koro şefi Av. Özlem İkbal uzun süredir çalıştığı şarkısı “HERŞEYİMSİN” için kamera karşısına geçerek değişik aranjörle klip çekerek hayranlarının karşısına çıktı.

Herşeyimsin şarkısının sözlerini yağmurlu bir akşamda yolda yürürken yazdığını ve daha sonra bestelediğini ifade eden Adana’lı Sanatçı ve aynı zamanda koro şefi olarak görev  yapan  Av. Özlem İkbal şarkının nasıl oluştuğunu anlatarak şunları söyledi “2020 yılında bazı şeylerin olumsuz gittiğini ve bundan kurtulmak için Adana caddelerinde uzun yürüyüşler yapmaya başladım. Akşam üstü hafif yağan yağmurda yürürken birden kendime geldiğimi hissettim ve kendimi sevmem lazım, kendime inanmam gerekir, kendime değer vereceğimi ve mutluluk sensin düşünceleriyle şarkının sözlerini yürürken yaptım ve telefonuma kaydettim. Aradan 3 yıl gibi bir süre içinde yaptığım çalışma sonucunda tüm enerjimi toplayarak şarkıma klip çekmeye karar verdim ve son derece mükemmel bir eseri hayranlarımızın huzurunda yeni klibimi izlemelerini istediğini” vurguladı.

Sesinin güzelliği kadar fiziği ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı İkbal Özlem’in duygularını yansıttığı şarkılarıyla kendine özgü bir stil yaratan ve hayranlarınında her geçen çoğalmasına sebep olduğu yaşama tutunuş yolunda kendine gelerek,  zor günleri atlatarak, şarkısına yaptığı bu klip kendisini anlattığının gelecek günlerde umut vaad ettiğini,yeni şarkılarının geleceğini göstermiş oldu.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.