TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Adana’daki muhtarlıklar icra ve mahkeme tebligatları ile doldu. Postacıların adresinde bulunmayan vatandaşlara ait tebligatları muhtarlığa bıraktıklarını belirten muhtarlar, masalarında...

Yayınlama: 18.09.2023
Düzenleme: 18.09.2023 14:41
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana’daki muhtarlıklar icra ve mahkeme tebligatları ile doldu. Postacıların adresinde bulunmayan vatandaşlara ait tebligatları muhtarlığa bıraktıklarını belirten muhtarlar, masalarında birçok mahkeme ve icra dairelerinin tebligatlarının bulunduğunu vurguladılar.

Muhtarlar “ Postacılar, tebligatları teslim etmek üzere adreslere gidiyor. Ancak, adreslerde vatandaşları bulamayınca tebligatları muhtarlıklara bırakıyor. Tüm muhtarlıklarda birikmiş tebligatlar mevcut. 5-6 ay boyunca muhtarlıklarda biriken tebligatlar olduğundan vatandaşlar gelip almayınca burada biriken evrakları ne yapacağımızı şaşırdık. Bu işe bir çözüm bulmaları veya bunlara belirli bir süre sonra imha edilmesi gerektiğini savunuyoruz. Vatandaşlarımızın anladığımız kadarı ile haberi olmadığından veya tebligatları almak istemedikleri için muhtarlıklara uğramayınca dağ gibi yığılan evrakları bizde belli bir zaman sonra atmak zorunda kaldıklarını” belirttiler.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.