Adana’da fırıncı sıcaklara dayanamadı, astığı yazıyla 3 gün ara verdi

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış- Adana’da Basra sıcaklarıyla birlikte kentte yaşanmayacak bir sıcak hava etkisini gösterirken fırıncı olan Zekeriya Şeker ocak başında 80-85 derece bulan...

Adana’da fırıncı sıcaklara dayanamadı, astığı yazıyla 3 gün ara verdi
Yayınlama: 14.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış- Adana’da Basra sıcaklarıyla birlikte kentte yaşanmayacak bir sıcak hava etkisini gösterirken fırıncı olan Zekeriya Şeker ocak başında 80-85 derece bulan sıcaklara dayanamayıp iş yerinin camına “Aşırı sıcaktan bunaldım 3 gün çalışmayacağım” diye yazı asarak adeta sıcaklara isyan etti.

Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki fırıncı Zekeriya Şeker (49) Basra sıcakları ve Adana’nın sıcağına dayanamayarak iş yerini kapatma kararı aldı. Bu kararı da “Aşırı sıcaktan bunaldım 3 gün çalışmayacağım. Pazartesi, Salı, Çarşamba” yazısını yazarak iş yerinin penceresine astı.

Ekmek almaya gelen vatandaşlar şok olarak yazıyı gördükten sonra geri dönmek zorunda kaldı.
Adana’da basra sıcakları etkisini gün gittikçe arttırmaya başladı. Termometler gün için 50-55 derece arasında sıcaklığı ölçerken bu durum fırın başında değişiyor. Fırınlarda ortalama sıcaklık 250 dereceyi buluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.