ASKON’dan deprem bölgeleri için seferberlik

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan, “Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki...

ASKON’dan deprem bölgeleri için seferberlik
Yayınlama: 16.02.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çalışkan, “Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremde toplam 10 ilimiz büyük bir yıkıma uğramıştır. Yaşanan depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Tüm ASKON teşkilatımız günlerdir canla başla şehirlerinden ve afet bölgelerinden mücadele ediyor. Bu kıymetli gayreti göz ardı etmeyen ASKON ailemize şükranlarımı sunuyor, Milletimiz için mücadele etmekten her daim onur duyuyoruz. 12 Uçak, 1468 Tır, 72 İş makinesi, 944 Uzman ve Gönüllü ekip, 784 Özel Kazı ve Kurtarma Ekipmanı ile deprem bölgelerinde hizmet verdiği için başta ASKON Genel Başkanımız Sn. Orhan Aydın’a, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, ASKON Yönetim Kurulu Üyelerimize, üyelerimize ve İşadamlarımıza kıymetli destekleri için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. El birliğiyle üstesinden geleceğiz ve Milletimiz için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz inşallah. Hamdolsun ki, bizde bu kurumların bir neferiyiz.Dünyada eşine az rastlanan bu iki büyük deprem, toplum olarak tarihin en zor imtihanlarını yaşamamıza vesile olmuştur. Bizlere düşen bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizi yitirmeden yaraları hızlıca sarmaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.