Kadınların gücü sahada!
CHP Seyhan Kadın kolları ve Hadırlıgücü Kadın Futbol Takımı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla dostluk maçında bir araya geldi.
CHP Seyhan Kadın kolları ve Hadırlıgücü Kadın Futbol Takımı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla dostluk maçında bir araya geldi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Kadın Kolları ile Hadırlıgücü Kadın Futbol Takımı dostluk maçında bir araya geldi. Bu dostluk maçı, kadınların sporda, toplumda ve hayatın her alanında ne kadar güçlü olduklarını bir kez daha gösterdi. Türkiye’ye örnek olacak bu buluşma, 19 Mayıs coşkusunu kadınların emeğiyle birleştirdi.Oldukça kalabalık bir taraftarın izlediği maçın başlangıç atışını CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ve CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer yaptı.CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin yanısıra çok sayıda taraftar maçı ilgi ile izledi.Oyuncular bu maçta kaybedenin olmadığını kazananın kadınları gücü ve dostluk olduğunu belirttiler.
Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış