Özbelli “Kadınlarımızı her platformda görmek istiyoruz”

Adana Kadın Adayları Destekleme Derneği'nin (KA-DER)Adana şubesinin düzenlediği yemek Havutlu’da bir restaurantta yapıldı. Her yıl geleneksel olarak (KA-DER) Kadın Adayları Destekleme Derneği'nin Adana Şubesi'nin düzenlediği yemeğe...

Özbelli “Kadınlarımızı her platformda görmek istiyoruz”
Yayınlama: 26.01.2023
A+
A-

 

Adana Kadın Adayları Destekleme Derneği’nin (KA-DER)Adana şubesinin düzenlediği yemek Havutlu’da bir restaurantta yapıldı.

 

Her yıl geleneksel olarak (KA-DER) Kadın Adayları Destekleme Derneği’nin Adana Şubesi’nin düzenlediği yemeğe çok sayıda kadın üye ile siyaset ile iş dünyasından birçok isim katıldı.

Yemekten önce  bir açılış  konuşması  yapan Kadın Adayları destekleme derneği (Ka-der) Adana şube başkanı Zuhal Özbelli “25 yıldır ülkemizin her alanında eşit temsili savunan ve bunun için mücadele eden bir kadın örgütü olarak, son günlerde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek dernek olarak her zaman yapacağımız çalışmalarla daha ileri gideceğimize inanıyorum.Türkiye’de Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkını elde ettiği, Kadınların aktif siyasette daha etkili yer alması için kurulan KA-DER, Türkiye’nin yeni seçim dönemine girdiği bu süreçte, her ilden daha çok kadın aday ve milletvekili çıkması için çalışırken kadına yönelik şiddete her zaman dernek olarak karşı çıktığımızı söylemek istiyorum. Bu yüzden KA-DER olarak önümüzdeki yapılacak seçimlerde aday olacak kadın üyelerimize başarılar dilerken yemeğimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Havutlu semtinde bir restaurantta verilen yemeğe Seyhan Belediye başkanı Akif Kemal Akay, Eski ANAP’lı Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı İmren Aykut, CHP İl Kadın Kolu Başkanı Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kadın muhtarlar, Adana Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli, siyasi partilerin kadın temsilcileri katıldı. Bu arada katkılarından dolayı ve çiçek gönderen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’a, Çukurova belediye başkanı Soner Çetin’e teşekkür eden Özbelli, emeği geçen herkese minnettar olduğunu söyledi.

Kadın Adayları Destekleme Derneği’nin Adana Şubesi’nin düzenlediği yemekte davetliler gönüllerince eğlenirken ilerleyen saatlere kadar şarkılara eşlik ederek güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.HABER:SERDAR AKIN-EDA ARSLAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.