Adana’da Emniyet Müdürlüğü’nden öğrencilere terörle mücadele eğitimi

Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından öğrencilerine yönelik terörle mücadele, suç çeteleri ve yasadışı oluşumlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Adana’da Emniyet Müdürlüğü’nden öğrencilere terörle mücadele eğitimi
Yayınlama: 01.03.2025
A+
A-

Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, terör suçları ile mücadele kapsamında öğrencileri bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor.  Bu kapsamda, BÖF Büro Personeli tarafından yürütülen ‘Gençlik ve güvenli gelecek’ projesi çerçevesinde Adana Fen Lisesi, Hacı Hatice Turgut ve İsmail Kulak Anadolu Lisesi öğrencilerine bilgilendirme ve önleme eğitimi verildi.

Terör konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere terörle mücadele, suç çetelerinin gençleri kandırma yöntemleri, yasadışı oluşumlar ve terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kaynak: Özel Haber - Yasemin Güç

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.