Adana Akkapı Oluşum Spor Play-Off yarı final grup maçlarına hazır
2024/2025 Sezonunda Türkiye Voleybol Deplasmanlı Erkekler 2.Lig 4.ncü grupta 12 takım içerisinde grup 2.ncisi olarak 1.lige yükselme Play-Off gruplarına kalma başarısı gösteren Akkapı Oluşum Spor Kulübünde 7, 8, 9 Tarihleri arasında Eskişehir de oynanacak olan Play-Off yarı final grup maçları öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
2024/2025 Sezonunda Türkiye Voleybol Deplasmanlı Erkekler 2.Lig 4.ncü grupta 12 takım içerisinde grup 2.ncisi olarak 1.lige yükselme Play-Off gruplarına kalma başarısı gösteren Akkapı Oluşum Spor Kulübünde 7, 8, 9 Tarihleri arasında Eskişehir de oynanacak olan Play-Off yarı final grup maçları öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
![Adana Akkapı Oluşum Spor Play-Off yarı final grup maçlarına hazır](https://adanatorosgazetesi.net/wp-content/uploads/2025/02/Adana-Akkapi-Olusum-Spor-Play-Off-yari-final-grup-maclarina-hazir.jpg)
Hazırlıklarını antrenör Ömer Bozdoğan Nezaretinde Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda sürdüren Adana Akkapı Oluşum Spor Kulübünde antrenmanlar büyük çekişme ve rekabet içerisinde geçiyor.
Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda yapılan antrenman öncesinde takım kaptanı Rıdvan Karataş’ın takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapılırken Play-Off öncesinde sporcuların oldukça hırslı olduğu görüldü.
![](https://adanatorosgazetesi.net/wp-content/uploads/2025/02/Adana-Akkapi-Olusum-Spor-Play-Off-yari-final-grup-maclarina-hazir-1-300x180.jpg)
ÖMER BOZDOĞAN: KUPAYI ADANA’YA GETİRMEK İSTİYORUZ
Akkapı Oluşum Spor Kulübü Baş Antrenörü Ömer Bozdoğan yaptığı açıklamada, 12 takımın bulunduğu 2.lig 4’ncü grupta 2’nci olarak 1.lige yükselme Play-Off gruplarına kaldıklarını belirterek Adana Akkapı Oluşum Spor olarak ortaya koyduğumuz mücadele ile Play-Offa kaldık. Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Kendi imkanlarımızla geldiğimiz bu noktada takımımızın bu başarısına bundan sonra Adana’mızın duyarsız kalmaması gerekiyor. Öncelikle hedefimiz 7 Şubat 2025 günü Erzurum Gençlik Spor, 8 Şubat 2025 Günü Göcek Spor ve 9 Şubat 2025 günü Maliye Voleybol takımları ile oynayacağımız yarı final grup maçlarında en iyi neticeyi alarak 14,15 ve16 Şubat tarihlerinde yine Eskişehir de oynanacak olan Final gruplarına kalmak. Biz takım olarak Play-Offa hazırız. Kupayı Adana ya getirmek istiyoruz. Bu başarının desteklenmesi gerekiyor. Dedi.
Kaynak: Adana Akkapı Oluşum Spor / Haber Bülteni
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum