Hülya Etli’nin ikinci kitap heyecanı

Doğunun Meleği isimli ilk kitabı ile ses getiren Hülya Etli, Covid-19 virüsü ve pandemi süreci anlattığı ikinci kitabına hazırlanıyor.

Hülya Etli’nin ikinci kitap heyecanı
Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024 10:47
A+
A-

“Doğunun Meleği”  isimli ilk kitabı ile ses getiren Hülya Etli ikinci kitabının heyecanını yaşıyor. Yazar Etli, muhabirimize verdiği röportajda yeni kitabı ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

“Doğunun Meleği” isimli ilk kitabına duyulan ilgiden memnun olduğunu söyleyen Etli, “İlk kitabım olmasına rağmen iyi bir satış gerçekleştirip bir çok okuyucuya erişmeyi başardım” dedi.

Yazar Etli geçmiş yıllarda tüm Türkiye’nin, hatta bütün dünyanın yaşamış olduğu Covid-19 virüsü ve pandemi süreci ile ilgili yaşadığı zorluklar ve görünmez bir hastalığa karşı nasıl savaş sürdüğünü ele alan bir kitap yazdığını söyledi.

Kitabın bitirmek üzere olduğunu belirten Yazar Etli, “Kitabımı bitirmek üzereyim ve bu kitabı bitirdikten sonra tekrar İkinci Adam Yayınevi aracılığıyla yayınlayacağım. Çok heyecanlı olup yeni kriterler, yeni bir farklı hikaye tamamen tüm dünyanın ve Türkiye’nin yaşadığı, hayatımda içinde nasıl bu sorun bu hastalık ile savaştığımı kendi çevremin neler yaptığını ve insanların nasıl hareket ettiğini kaleme alarak yazdım. Büyük bir heyecan içerisinde okurlarıma tekrardan sunmayı hedefliyorum. Yeni kitabımda yeni bambaşka okurlara ve kitlelere erişecek buna inanıyorum” dedi.

Kaynak: Özel Haber - Esra Solmaz Yıldız (Biricik)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.