Seyhanlı muhtarlardan Toros Gazetesi’ne ziyaret

Seyhanlı muhtarlar Toros Gazetesi’ni ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Seyhanlı muhtarlardan Toros Gazetesi’ne ziyaret
Yayınlama: 27.09.2024
Düzenleme: 27.09.2024 14:05
A+
A-

Barbaros Mahallesi Muhtarı M.Bahri Aslan, Mestanzade Mahallesi Muhtarı Hüsnü Yiğit, Şehitduran Mahallesi Muhtarı Rahim Tuna Işık, Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu, Türkocağı Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kaplan ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ömer Atiz, Toros Gazetesi’ni ziyaret ederek mahallelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

ASLAN:MAHALLEMİZİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Bahri Aslan, Yenibeygücü takımında da yıllarca yöneticilik yaptığını belirterek, “Barbaros Mahallesi halkı hizmetin en iyisini hak ediyor.Biz de hem spor, hem de gençlerimiz için öncelikli olarak çalışmalar yapıyoruz.Belediyelerimizin yardımı ile Barbaros Mahallesi’nin tüm sorunlarına çözüm yolu üreteceğiz.”diye konuştu.

YİĞİT:7/24 HİZMET İÇİN VARIZ

Mestanzade Mahallesi Muhtarı Hüsnü Yiğit, 7/24 mahalle sakinlerine hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Mestanzade Mahallesi Adana’nın en eski mahallelerinden biridir.Birçok sorunu olmasına rağmen, bizler azalarımızla birlikte mahallemizi daha iyi bir konuma taşımak için hizmet üretmeye çalışıyoruz.Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’in de desteği ile mahallemiz daha da güzelleşecek.”dedi.

IŞIK:YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Şehitduran Mahallesi Muhtarı Rahim Tuna Işık, mahallesinin çok sayıda sorunu olduğunu ifade ederek, “Öncelikli olarak mahallemizde alt yapı sorunumuz var.Kuvvetli bir yağmur yağdığı zaman evleri su basıyor, rögarlar yeterli gelmiyor ve tıkanıyor.Göreve geldiğimiz günden bu yana Şehirduran Mahallesi’nin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.Bozuk yollarımızın tadilatını yaptırmaya başladık ve düşük voltajdan dolayı mağdur olan esnafımızın bu sorununu da Enerjisa ile görüşerek sona erdirdik.Mahallemiz için daha yapacak çok işimiz var.”diye konuştu.

TAMU:VAATLERİMİN ARKASINDAYIM

Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu, mahalle halkına bir sözü olduğunu söyleyerek, “Seçim döneminde ne söz vermişsem, tek tek vaatlerimin arkasındayım.Kamu kurumları ile birlikte hareket ederek, Yenibey Mahallesi’ne hizmeti getirmek için kolları sıvadık. ASKİ ve Büyükşehir’de 20 yıl kentimize hizmet ettim.Şu anda da Seyhan Belediyesi’nde çalışmaktayım.Mahalle halkım yerel seçimlerde bana güvendi ve muhtarlık görevini verdi.Ben de onların bana verdiği bu görevi başarı ile devam ettireceğim.”dedi.

KAPLAN:HER ŞEY MAHALLEMİZ İÇİN

Türkocağı Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kaplan, hizmet etmek için göreve geldiğini anlatarak, “Tek düşüncemiz Türkocağı Mahallemizi daha iyi konuma taşımaktır. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Mahallemizdeki vatandaşların sorunları ile 7/24 ilgileniyoruz.Gece-gündüz demeden hizmet için varız. Bizlere oy veren vatandaşların oyuna layık olmak için çabalıyoruz. Her şey mahallemiz için” dedi.

ATİZ:BELEDİYELERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ömer Atiz, mahallesinin sorunlarını çözerken bir de sosyal yardımlarla halka yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.Hürriyet Mahallesi’nin her ferdi için büyük bir azimle çalıştığını ifade eden Atiz, “Mahallemizi birlik ve beraberlik içinde, mahalle halkımızla birlikte daha da güzelleştireceğiz. Göreve geldiğimiz andan itibaren mahallemizin her ferdine, gencine, çocuğuna sahip çıkmak için projeler üretiyoruz.Mesela ekonomik bir kriz içerisinde olan ailelerimizin ilkokulda okuyan çocuklarına kırtasiye malzemesi dağıttık.Hizmet noktasında ise belediyelerimiz desteğini bekliyoruz.”diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.