‘Çanakkale Savaş Malzemeleri’ sergisi Saimbeyli’de ziyarete açıldı

Çanakkale Destanı’nın anlatıldığı “Çanakkale Savaş Malzemeleri” Saimbeyli’de ziyaretçilerini ağırlıyor.

‘Çanakkale Savaş Malzemeleri’ sergisi Saimbeyli’de ziyarete açıldı
Yayınlama: 25.09.2024
Düzenleme: 25.09.2024 16:41
A+
A-

Saimbeyli Belediyesi tarafından “Çanakkale Savaş Malzemeleri” sergisi ziyaretçilerini kapılarını açtı.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal’ın öncülüğünde açılan sergi, geleceğin teminatı olan gençlere Çanakkale ruhunu aşılamak ve onları vatan sevgisiyle yoğrulmuş bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kapalı Düğün Salonu’nda açılan “Çanakkale Savaş Malzemeleri” sergisinde askerlere ait eşyalar, kullanılan mühimmatlar ve çeşitli eşyalar yer alıyor.

Saimbeyli Belediyesinde sergi hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Dal’ın öncülüğünde, ilçemizde Kapalı Düğün Salonu’nda Çanakkale Savaş Malzemeleri sergilenmektedir. Bu anlamlı sergide, Çanakkale’de destan yazan şehitlerimizi ve kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. O günün zor şartlarında, bayrağımız ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kahramanlıkları, bugün bizlere yol göstermeye devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu ruhu ve maneviyatı aşılamak, onları vatan sevgisiyle yoğrulmuş bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Mahmut Dal’ın liderliğinde, geçmişten aldığımız bu güçlü mirası, daha güzel ve aydınlık bir geleceğe taşımak en büyük gayemizdir.”

Kaynak: Özel Haber - Sevil Çakmak

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.