31. Uluslararası Altın Koza Film Festivali yarın başlıyor

Bu yıl 31.’si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Koza Film Festivali yarın start veriyor.

31. Uluslararası Altın Koza Film Festivali yarın başlıyor
Yayınlama: 22.09.2024
A+
A-

İlki 1969 yılında yapılan Uluslararası 31. Adana Altın Koza Film Festivali yarın başlıyor. 23-29 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde bir çok sanatçı Adana’ya gelecek. Birçok sanatçının ödüllerinin verileceği festivalde, ödüllerin sahipleri belli oldu.

Yarın Merkez Park Anfi Tiyatro’da Nilüfer konseri ile start verecek olan Festival’de bu yıl ki Orhan Kemal Emek Ödülleri, yönetmen, genel koordinatör, yönetmen yardımcısı, senarist, görüntü yardımcısı ve oyuncu yönetmeni Muzaffer Hiçdurmaz’a, oyuncu Güler Ökten’e ve oyuncu, tiyatro yönetmeni ve seslendirme sanatçısı Mazlum Kiper’e verilecek.

23- 29 Eylül tarihleri arasında sürecek olan festivalde çok sayıda sanatsal etkinliklerin de düzenleneceği bildirildi.

ONUR ÖDÜLLERİNİN SAHİPLERİ BELLİ OLDU 

7’den 7’e tüm sanatseverlerin ve vatandaşların heyecanla beklediği festivalde bu yıl ki Onur Ödülleri sahipleri ise Demet Akbağ ve Uğur Polat’a verilecek.  31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Onur Ödülleri, 26 Eylül Perşembe akşamı düzenlenecek özel bir gecede Demet Akbağ ve Uğur Polat’a sunulacak.

EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ 1.5 MİLYON TL 

Jüri Başkanlığını Nuri Bilge Ceylan’ın üstlendiği, jürisinde oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ, oyuncu Serenay Sarıkaya, yazar ve senarist Nermin Yıldırım, yönetmen ve senarist Mustafa Kara, kurgucu Ayris Alptekin ile film eleştirmeni ve küratör Müge Turan yer aldığı Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın ödülü ise 1.5 milyon TL olarak belirlendi.

Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.