Çalışkan: Birlik ve beraberlikle ayağa kalkacağız

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, sosyal medya fenomeni Abdullah Gencer işbirliğiyle düzenlenen mevlid-i şerife katıldı. Ç

Çalışkan: Birlik ve beraberlikle ayağa kalkacağız
Yayınlama: 17.09.2024
A+
A-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden hemşehrileri anısına bazı yerel kuruluşların sosyal medya fenomeni Abdullah Gencer işbirliğiyle düzenlenen mevlid-i şerife katıldı. Çalışkan, bu anlamlı günde kaybettikleri vatandaşları dualarla andıklarını ve acılarını paylaşarak birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

ACILARIMIZI PAYLAŞARAK YARALARIMIZI SARACAĞIZ

Çalışkan, “Acıların derinliğini yüreğimizde hissettiğimiz bugünde birbirimize kenetlenip acılarımızı paylaşarak kaybettiğimiz kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Depremin yarattığı acı, yüreklerimizde derin izler bırakmış olsa da birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YIKIMIN ARDINDAN YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ

Depremde yaşanan yıkıma değinen Çalışkan, “6 Şubat depreminde gerçekten yıkıldık, çok büyük bir facia yaşadık. Tarihimiz, kültürümüz, sokaklarımız, her şeyimizi kaybettik. Ancak yeniden ayağa kalkacağımıza inanıyorum. İnancımızla ve değerlerimize bağlı kalarak, inşallah bu zor günler unutulacak.” dedi.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ

Çalışkan, bugün düzenlenen mevlid-i şerifin de bu inancın ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu belirterek, “Bugünden itibaren yarım kalan inşaatlar tamamlanacak ve hep birlikte geleceğe umutla bakacağız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Necmettin Çalışkan / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.