İĞDE MUCİZESİ…

Yayınlama: 19.09.2024
Düzenleme: 16.09.2024 13:52
A+
A-

İğde eti et üretir, kabuğu deri, çekirdeği ise kemik üretir.

İğde böbrekleri ısıtır ve hemoroidi tedavi eder .Kolları ve bacakları güçlendirir. İğde akciğer enfeksiyonunu kurutup, sulanmasını tedavi eder. Vücudun C vitamini eksikliğini ortadan kaldırır. İdrar damlatma sıkıntısını sona erdirir…

İğde kemik kırıklarını ve çatlakları tedavi etmek için eşsiz bir ilaçtır…İğde çekirdeğinin tozu, kıkırdak üretir ve süt ile karışımı ise eklemleri tamir eder ve sırt ağrısını giderir. Bilim insanlarının yaptığı bir çok araştırmaya göre; İğde çekirdeğinin tozu ile iltehaplı  romatizma ,eklem ağrıları ve kemik erimesi için tedaviler yapılabilmektedir.

İğdenin çok güçlü bir antioksidan etkisi vardır, K vitamini ile midenin ve bağırsakların enfeksiyonunu giderir, yaraya ve ödeme karşı mücadele eder .İğde karaciğer sirozu olan insanlar için etkilidir. İğde tozu pıhtılaşan beyaz kan hücrelerinin miktarını azaltır ve kalp hastalığı riskini düşürür.

İğde tozu şeker diyetinin neden olduğu yüksek tansiyonu azaltır. İğde tozu yüksek tansiyonu olan insanlar için etkilidir .Yüksek miktarda lif içerdiği için vücutta doygunluk hissi oluşturur ,iştahı azaltır ve zayıflamaya yardımcı olur.

Lif bakımından çok zengin, aynı zamanda bir kalsiyum kaynağı olduğu için yaşlılar ve emziren anneler için ,tavsiye edilir, çünkü kemik erimesini önler ve sindirim sistemini güçlendirir. Bu yüzden iğde yiyen anneden emen bebek çok zeki olur. İğde ,migren ve baş ağrılarını tedavi eder ve de Alzheimer’ e yakalanmayı önler .Kavrulmuş iğde tozu, arpa unu ve arpa kepeği ile bal ve süt karışımı ,çocukların kemik ve et gelişimi için eşsiz bir besindir.

Bir bardak süt içine bir çorba kaşığı iğde tozu dökün ve  bir çorba kaşığı balla karıştırın. Her gün bir porsiyonu, bir öğün ya da ara öğün olarak gün içerisinde yiyin. Bu basit iksiri 14 gün boyunca yiyin ve mucizesini görün.72 gün almanız kemik erimesi ve Alzheimer ‘ i tedavi etmek için mükemmel bir takviyedir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.