Tombik Ahmet İçin Mevlid-i Şerifi Düzenlendi

Adana Demirspor ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Ahmet Yaşar namıdiğer ‘Tombik Ahmet’, mevlit ile bir kez daha yad edildi,

Tombik Ahmet İçin Mevlid-i Şerifi Düzenlendi
Yayınlama: 07.08.2024
A+
A-

Adana Demirspor ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Ahmet Yaşar namıdiğer ‘Tombik Ahmet’, vefatının 3’üncü gününde adına okutulan mevlit ile bir kez daha yad edildi, sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Mevlid-i Şerif’e siyaset, sanat, spor, medya ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

HER ZAMAN KALBİMİZDESİN

Vefatı ile tüm sevenlerini ve futbol dünyasını yasa boğan Adana Demirspor ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Ahmet Yaşar vefatının 3.gününde evinde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

Mevlitte, Tombik Ahmet için bol bol dua edilirken, sevenleri onun yokluğuna alışılmanın mümkün olmadığını dile getirdi. Sevenlerinin, ‘tarih’ olarak gördüğü Tombik Ahmet, unutulmayacağını dün bir kez daha gösterdi.

ZEYDAN KARALAR’IN DUYARLILIĞI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Mevlit merasimine katılarak spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gösterdi.Ahmet Yaşar gibi oyuncuların bir daha gelmesinin çok zor olduğunu ve onu asla unutmayacaklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “Tombik Ahmet’in ne kadar sevilen bir insan olduğunu bugün de buraya toplanan kalabalıktan bir kez daha anlıyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.