İLÇE BELEDİYELERİMİZİ ORTAK AKILLA HEP BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Haydar, birlikte dostluk mesajı vererek ‘Ortak akılla birlikte hareket ederek ve el ele verdiğimiz zaman güçlü olacaklarını’ belirttiler.

İLÇE BELEDİYELERİMİZİ ORTAK AKILLA HEP BİRLİKTE YÖNETİYORUZ
Yayınlama: 24.07.2024
Düzenleme: 24.07.2024 16:34
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisindeki değişim rüzgarları ile birlikte kazanan genç belediye başkanlarıyla birlikte devam ediyor.

Seyhan, Çukurova ve Ceyhan Belediye başkanları şu ifadelere yer verdiler, “İlçelerimizde yaşayan bireylerimizin önerileri, sivil toplum örgütlerimizin görüşleri, halkımızın düşüncelerini alarak ortak akılla hareket etmeyi, Adana’nın yarınlarını daha güzel bir gelecek hep birlikte el ele inşa etmeye kararlıyız” vurguladılar.

Birlikte güçlü olmak için ilkelerimiz doğrultusunda ve seçimlerde halkımıza sunduğumuz projeleri tek tek yerine getirmeyi, kentimizi daha ileri bir refah yaşanır bir şehir yapmayı hedeflediklerini ifade ederek “Katılım ve kapsayıcılık demokrasimizin temel unsurudur. Belediyelerde yönetim anlayışımızın temelini de eşitlik ve kapsayıcılık ilkesi oluşturmaktadır. İlçelerimizi de bu anlayışla sizlerle yeniden inşa edecekleri” görüşüne yer verdiler.

 

 

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.