METEOROLOJİ UYARDI: ADANA’DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Mersin, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde ve Kahramanmaraş’ın güneybatısında gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.  

METEOROLOJİ UYARDI: ADANA’DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR
Yayınlama: 23.07.2024
A+
A-

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 24 Temmuz Çarşamba (yarın) günü öğle saatlerinden sonra Mersin, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde ve Kahramanmaraş’ın güneybatısında yerel olarak kuvvetli beklendiğini bildirildi.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü beklenen yağış nedeniyle Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı  vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Uyardı: “Tüm Ekiplerimiz Teyakkuz Halinde Olacaktır”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusu 24 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra gelecek yağış nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından uyarıda bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Vatandaşlarımızın dikkatine! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda yarın öğle saatlerinden itibaren Adana’da gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde olacaktır.”

Kaynak: Özel Haber - Sevil Çakmak

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.