Çocuklara hayvan sevgisini aşıladılar

Çocuklara hayvan sevgisini aşıladılar
Yayınlama: 18.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana’nın Yüreğir ilçesinde bulunan Mavi Çocuk Utku Anaokulu’nda, hayvanları koruma haftası kapsamında evcil hayvanını okula getir etkinliği yapıldı.

Okul Müdürü Arzu Abut, etkinliğin amacı ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Müdür Abut, “Hayvanları koruma haftası kapsamında ‘Evcil Hayvanını Okula Getir’ etkinliği yaptık. Proje Koordinatörümüz Okulöncesi Öğretmeni Derya Çeliktopuz’a emekleri için teşekkür ediyorum. Velilerimizin katılımı ile yapmış olduğumuz bu etkinlik, çocukların hayvanları tanıması ve hayvan sevgisini aşılamak için yapılan bir etkinlik. Burada asıl amacımız çocukların hayvanları sevmesi için farkındalık oluşturmak” dedi.

Daha sonra hayvan sevgisinin önemini aşılamak için yapılan etkinliğe katılan veliler, çocuklar ile birlikte etkinlik alanını gezdi.
KAMU KURUMLARINA TEŞEKKÜR
Proje Koordinatörü Okulöncesi öğretmeni Derya Çeliktopuz ise bu etkinlikte yer alan tüm velilere, öğrencilere, öğretmenlere, hazırlık aşamasında büyük emek veren okul idari personeline, etkinliğe kuru mama, yem ve benzeri konularda okula destek olan kamu kurumlarına teşekkür etti.

OKULUMUZUN İLKESİ; BİREBİR GÖREREK, YAŞAYARAK ÖĞRETMEK
Derya Çeliktopuz, ‘Okulumuzun, çevre ve doğa dostu bir eğitimi hedefleyen, birebir görerek, yaşayarak öğretmeyi ilke haline getiren bir eğitim amacı var. Değerli yöneticilerimiz Okul Müdürümüz Arzu Abut ve Müdür yardımcımız Elif Ruşen Taşkıran ile birlikte diğer öğretmenlerimizle bu çerçevede, hedefimizde şaşmadan ilerlemeye devam edeceğiz’ dedi.

ETKİNLİĞE KATILAN VELİLERE KATILIM BELGESİ
Proje kapsamında çocukların hayvanları görmeleri, onları tanımaları ve sevmeleri sağlanarak, farkındalık oluşturuldu. Aynı zamanda çocuklara hayvanların nasıl beslenmesi ve nasıl bakılması gerektiği ile ilgili bilgiler de aktarıldı. Hayvanları koruma haftası kapsamında yapılan etkinliğe katılan velilere ise teşekkür mahiyetinde birer katılım belgesi verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.