Celalettin Sayhan İlkokulu’nda Coşkulu Bahar Şenliği

Celalettin Sayhan İlkokulu’nda bahar şenliği düzenlendi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında veliler el emeği yiyecekleri satarak okula katkı sağladılar. Adana’da köklü bir geçmişe sahip...

Celalettin Sayhan İlkokulu’nda Coşkulu Bahar Şenliği
Yayınlama: 26.05.2024
A+
A-

Celalettin Sayhan İlkokulu’nda bahar şenliği düzenlendi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında veliler el emeği yiyecekleri satarak okula katkı sağladılar.
Adana’da köklü bir geçmişe sahip olan Celalettin Sayhan İlkokulu, bahar şenliği etkinliği düzenledi. Okul Aile Birliği tarafından belirlenen veliler tüm gün boyunca el emeği yiyeceklerini okul bahçesinde satarak okula katkı sağlamak için çalıştılar. Coşkunun hâkim olduğu etkinlikte çocuklar hem karınlarını doyururken, hem de palyaço eşliğinde eğlendiler. Oyunlarla, boyama etkinliği ile çocukların mutluluğunun ön plana çıktığı bugüne, katılım ve ilgi oldukça fazla oldu.

Etkinlik hususunda konuşma gerçekleştiren Okul Aile Birliği Başkanı Aslı Demirdöven ise şunları kaydetti; Böylesi etkinliler Celalettin Sayhan İlkokulu için bir gelenek haline gelmiştir. Okul Aile Birliği tarafında koordine edilen etkinliğimiz de belirlediğimiz velilerle birlikte oldukça uyum içerisinde çalışma sağladık. Velilerimiz evlerinde tamamen hijyenik ortamda hazırlanmış el emeği ürünleri okulumuza getirerek stantlarda satışlarını sağladılar.Katılım tahmin ettiğimizin oldukça üzerinde oldu. Böylesi güzel etkinlikle bizler için son derece önemlidir. Çünkü hem çocukların hem de velilerin kaynaşması hususundan önemli bir rol oynuyor. Çocuklarımız gün boyu çeşitli oyunlar ve palyaço eşliğinde eğlendiler. Bahar şenliğinden elde edeceğimiz geliri ise tamamını okulumuzun ve öğrencilerimizin eksiklerini gidermek için kullanacağız. Celalettin Sayhan İlkokulu etkinlikleri ile ön plana çıkan bir okul oldu her zaman. Bu tarz kaynaştırıcı etkinlikler yapmaya elimizden geldiğince devam edeceğiz.”

Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.