KADIN SANAYİCİLERDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

KADIN SANAYİCİLERDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
Yayınlama: 28.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) bünyesinde 2016 yılından beri hizmet veren Kadın Sanayiciler Platformu, Adana iş dünyasını eğitime dair önemli bir sosyal sorumluluk projesi için bir araya getirdi. Kadın Sanayiciler Platformu’nun eğitime destek için hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) projesi kapsamında Adana iş dünyası da seferber oldu.

Platformun teknolojik ve sürdürülebilir bir yaklaşımla A’dan Z’ye yenileyeceği Misis’teki bir anaokuluna yardım amacıyla düzenlenen gala, Sheraton Grand Adana Oteli’nde geniş bir katılımla gerçekleşti.

AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara, Denetim Kurulu Üyesi Ergin Turan, Ç.Ü Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Meclis Başkanı İsmail Acı, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, AOSB Bölge Müdürü Erksin Akpınar ile iş dünyasının saygın temsilcilerinin katıldığı gala da, eğitim için tek yürek olundu.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, gecenin anlam ve önemini belirten konuşmasında, eğitime desteğin önemine vurgu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından gecenin ana sponsoru AOSB Bölge Müdürlüğü, Altın Grubu sponsorlar Zahit Alüminyum, Beta Transformatör, Peros,  Gümüş grubu sponsorlar Oğuz Tekstil, Göktekin Enerji, Ali Değişmez A.Ş. ile Bronz sponsorlar Ulusoy Tekstil, Ankutsan, Borsan, Çukurova Reklam, Germaksan, Sepaş, Şenpiliç firmalarına ve Mimar Kesra Mansuri’ye Plaketlerinin sunulmasının ardından ünlü sanatçı Selami Şahin konser verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.