İncirlikspor’un deneyimli antrenörü Namık Soyer, uzun yıllar önce formasını giydiği Çeşmespor’daki takım arkadaşlarıyla 40 yıl sonra yeniden buluştu. Soyer, geçmişe dönmenin kendisinde derin duygular uyandırdığını ifade etti.

Adana Demirspor'da Başkan Değişti! Değişiklik TFF Kayıtlarına Yansıdı
Adana Demirspor'da Başkan Değişti! Değişiklik TFF Kayıtlarına Yansıdı
İçeriği Görüntüle

"Yıllar evvel Çeşmespor’da beraber futbol oynadığım Çeşmeli arkadaşlarımla 40 yıl sonra buluştum. Çok değişik duygular yaşadım, adeta zaman tüneline girmiş gibiydim" diyen Soyer, kendisini ve ailesini karşılayarak misafir eden eski takım arkadaşlarına da teşekkür etti.

“Beni ve ailemi ağırlayan takım arkadaşım, Çeşme’nin paşası, vefalı dostum Paşa Hüseyin Gültekin ve Hakkı Akagün’e minnettarım” ifadelerini kullanan Soyer’in bu anlamlı buluşması, eski dostlukların ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

40 Yıl Sonra Aynı Karede Eski Takım Arkadaşları Çeşme’de Buluştu-1

Kaynak: Haber Merkezi