Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana’da partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Program, bir otelde gerçekleşirken, katılımcılar Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde oruçlarını açtı ve dua etti.

Konuşmasında ramazan ayının sabır, kanaat ve şükür ayı olduğunu vurgulayan Özdağ, uluslararası gelişmelere de değindi. Özdağ, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına dikkat çekerek, “Uluslararası hukukun olmadığı ortamda ve ramazanda bu ülke ağır şekilde bombalanıyor. Bu bombardıman Türk kardeşlerimizin yaşadığı şehirlerde de gerçekleşiyor. Tebriz ve Urumiye bombalanıyor. Adana’dan Tebriz ve Urumiye’deki kardeşlerimize sevgilerimizi ve dayanışma duygularımızı yolluyoruz. Allah yardımcıları olsun.” ifadelerini kullandı.

Mecliste ulaşım ve bütçe tartışması: "Rakamlar değil, sahadaki sonuç önemli"
Mecliste ulaşım ve bütçe tartışması: "Rakamlar değil, sahadaki sonuç önemli"
İçeriği Görüntüle

Ümit Özdağ’dan Adana’dan Tebriz Ve Urumiye’ye Mesaj (2)

Katılımcılar, Özdağ’ın konuşmasının ardından dualar eşliğinde iftarlarını açtı. Program, ramazanın manevi atmosferi ve toplumsal dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Kaynak: AA