Yılbaşını coşkuyla kutladılar

Yılbaşını coşkuyla kutladılar
Yayınlama: 02.01.2023
A+
A-

Adanalılar yeni yıl eğlencelerinde doyasıya eğlenirken 2023 yılını büyük bir heyecanla beklediklerini ve yeni yılda sürprizlerin çok olacağını  ifade ettiler.

 

Yeni yılda eğlencenin tadını çıkaran vatandaşlar 2023 yılı için geri sayım yaparak renkli görüntüler oluştururken, yeni yılda dünyaevine girenlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı gecesinde moda rüzgarını aratmayacak gece kıyafetleri yine göz kamaştırdı.2023 yılının heyecanı tüm dünyada olduğu gibi Adana’da coşkuyla kutlanırken,sabahın ilk ışıklarına kadar şarkılar eşliğinde eğlendiler.

ANEMON OTEL ÇELEM OCAKBAŞI’NDA YILBAŞI BALOSU

Yılbaşı balosunda mükemmel bir organizasyon yaparak müşterilerini memnun eden Anemon Otel bünyesindeki Çelem Ocakbaşı Restaurant işletmecileri sürpriz bir program hazırlayarak, geceye damgalarını vururken, Nova Grand orkestrasının söylediği şarkılarıyla davetliler gece geç saatlere eğlenirken oryantal ile birlikte oynayarak yeni yılı karşıladılar. Balonun en büyük sürprizini ise yeni evlenen Serhat-Özlem Sürücü çiftinin yeni yıla girerken tam saatler 24.00 gösteriyordu. Gelin ile damat yalnız başlarına eğlenerek hem yeni yıla girmenin, hem de evliler kervanına katılmanın mutluluğunu yaşadılar. Yeni yıla coşkuyla girilirken, terasta sucuk partisi ile son buldu.

SANATÇI ÖZKAN ÇAKIR DİNLEYENLERİ MEST ETTİ

Yıllardır yaptığı programlar ile hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Özkan Çakır yılbaşı gecesinde birkaç yerde sahne alarak söylediği şarkılarla yeni yıla coşku ile giren davetlilere müzik ziyafeti çekti.Yeni yılın herkese barış ve huzur getirmesini dileyen Özkan Çakır “Her yıl olduğu gibi biz sanatçılar hayatımız boyunca yeni sahnede girmemizden dolayı hem mutluyuz,hem hüzünlüyüz.Çünkü aileden uzakta yeni yıla girdiğimizde onların yokluğunu hissediyoruz.Ama yine çok mutluyuz.”diye ifade etti.

GENÇLER KASET KAFE’DE BULUŞTU

Rock müziğinin kalbi olan Kaset Cafe yılbaşı gecesinde yine dolu bir program hazırlarken, özellikle gençlerin mekanı haline gelen bu yerde eğlence doruktaydı.Uygun bir yılbaşı ücreti uygulayarak gençlere hitap eden Kaset Cafe İşletmecileri, yeni herkesin eğlenmesini istediklerini vurgulayarak “Ekonomik bir ortamda gençlerimizin eğlenmesini ve genelde üniversiteli olmalarından dolayı kısıtlı bir imkanları olduğunu düşündük.Yüksek bir fiyat ile eğlenmeleri mümkün değil.Bizde onlar eğlensin, yeni yıla mutlu girsinler ve yılbaşı gecesini muhteşem bir şekilde kutlamaları için gereken her şeyi yaptık.” diye belirttiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar rock müziği eşliğinde gençler doyasıya eğlenirken yeni yılın mutluluk,barış içinde geçmesini dilediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.