YENİDEN REFAH PARTİSİ POZANTI İLÇE KONGRESİ YAPILDI

YENİDEN REFAH PARTİSİ  POZANTI İLÇE KONGRESİ YAPILDI
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Kongresi’nde Selçuk Coşkun oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak yeni İlçe Başkanı oldu. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Selahattin Baysal; “Yükümüz ağır, yolumuz uzun ama bu milletin emanetini en güzel şekilde değerlendirmek için var gücümüzle çalışmaya söz veriyoruz” dedi. Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Pazar günü gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlene kongreye partililer ve vatandaşlar katıldı. Divan heyetinin oluşmasının ardından kongreye geçildi.

Kongrenin başında bir selamlama konuşması yapan Selçuk Coşkun; “Bugüne kadar Yeniden Refah Partisi’nin bir ferdi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bundan sonra ilçe başkanı olarak devam edeceğiz. Fert fert görüşüp kapı kapı dolaşıp davamızı anlatacağız. İlçemize Yeniden Refah’ın mührünü vuracağız. Dr. Fatih Erbakan’ın öncülüğünde asla pes etmeden, hedeflerimizden ve ideallerimizden vazgeçmeden, millet adına, doğru politikalarla dürüst siyaset nasıl yapılır herkese göstereceğiz” dedi.

Selçuk Coşkun’un ardından katılımcıların coşkulu tezahüratlarıyla kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal salondakilere Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamını iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.